Prop de 25 anys d’història

Neus Ballarín i Antonio Solanilla som els fundadors de Finques Vidal Serveis. Aquest projecte va néixer arran d’observar la necessitat d’assessorament personalitzat per a les persones que volien comprar un habitatge al Pla d’Urgell i no sabien per on començar.

“Vidal Serveis va ser una de les primeres immobiliàries que es va crear a la zona”

Amb esperit d’ajuda i plena dedicació i entusiasme, els dos socis vam començar a treballar en una oficina petita. La immobiliària va anar creixent, salvant tots els obstacles i evolucionant fins a convertir-se en una empresa consolidada, compromesa i referent per la seva professionalitat i qualitat.

En l’època del boom immobiliari ens vam posicionar com a líders del sector, i gràcies a la nostra forma de treballar vam poder superar l’etapa de crisi que va afectar intensament l’economia nacional i mundial.

Continuem amb l’esperit i els valors dels inicis, i amb l’avantatge de l’experiència i el coneixement d’una llarga trajectòria.

El nostre equip

L’equip de Vidal Serveis el formem 5 professionals amb sòlida formació i experiència. Junts ens encarreguem de trobar la solució adient per a cada client, acompanyar-lo i assessorar-lo en tot el procés.

“Ens agrada ajudar en les decisions importants dels nostres clients i les seves famílies o empreses, i tenim la sort de comptar amb clients fidels des de fa molts anys”

Antonio Solanilla Perera
Gerent. Funcions comercials.

Neus Ballarín Vidal
Gerent i API. Funcions comercials i d’assessorament.
API col·legiada núm. provincial 342 i nacional 19.879. Amb AICAT núm. 3029.

Elisabet Majoral Vilanova
Secretaria de Direcció. Funcions administratives i comercials.

Marc Planes Puigpinós
Administratiu. Funcions de recepció i administratives.

Anna Solà Mallor
Funcions comercials.

Demana cita personalitzada